EDICIO 2012

EL 2º TORNEIG SOLIDÀRI DE PETANCA TOT UN ÉXIT

Ahir día 15 de Setembre de 2012, es va celebrar el 2ª TORNEIG SOLIDARI DE PETANCA a les instal.lacions del Club de Petanca de Sant Boi. Un torneig que els organitzadors de la Coordinadora Solidària de Petanca portaven varios messos preparant amb molta il.lusió.

Aquest any volien que el torneig fos una festa familiar i que tothom vingues a les instal.lacions del club per veure als jugadors del torneig , però també volien que fos una festa participativa i familiar.

Hi havien activitats per els mes petits i per tota la família desde primera hora del matí, on podíen fer tallers de manualitats, i jocs infantils .

Com ja sabeu aquest any varem tenir la preséncia dels Specyal Olimpics que ens van fer una exhibició del seu nivell de petanca i van aprofitar per promocionar els Jocs Specyal Olimpics que tindran lloc a Vilanova el mes vinent. UNA TRIPLETA UN SOMRIURE

També i durant tot el matí es van fer actuacions de màgia al escenari que es va muntar al club de petanca que van ser la delícia de tots els asistents.

Es va cel.lebrarr un torneig de petanca VIP on van jugar diferents personalitat del mon de l'esport.

Un any mes la Coordinadora Solidària de petanca ha recolzat al ESI ( Esport Solidàri Internacional) entitat de la que es president el Sr. Josep Maldonado i ha estat al costat dels mes desfavorits.

                              

CONSULTEU EL DOSSIER 2012 COMPLERT I ACTUALITZAT DE LA COORDINADORA SOLIDÀRIA EN AQUEST ENLLAÇ:

http://es.scribd.com/doc/101857797/Dossier-Coordinadora-Solidaria-de-Petanca

VEURE FOTOS DE LA EDICIÓ 2012

© petancasolidaria 2016