JARDINS JOAN BROSSA

Situat al barri de Sants, el Parc de Montjuïc, que ocupa bona part del turó imponent que mira al port, és tot un món de zones verdes i jardins, museus i equipaments culturals, instal·lacions esportives i olímpiques. Montjuïc ens parla de la història i vida d'una muntanya que ha marcat la personalitat de Barcelona. 


JARDINS JOAN BROSSA


El que durant més de 30 anys va ser el Parc d'Atraccions de Montjuïc, avui és un gran espai verd cobert d'una vegetació esponerosa i molt mediterrània. Els Jardins de Joan Brossa conviden al passeig, al descans i al joc. Val la pena anar-hi i passar un dia de lleure, voltats d'un paisatge natural i frondós, amb zones assolellades i altres d'ombrívoles, i amb magnífiques vistes de Barcelona

Passeig pels grans i diversió pels petits, al ben mig de la muntanya de Montjuïc, espai de 5,2 hectàrees de bosc mediterrani que inviten a la passejada en família i a l’esbarjo dels més petits.

Els jardins formen un enramat de camins per poder recorre’ls entremig d’abundant vegetació, creant la sensació d’estar molt lluny de la gran ciutat.REFERÈNCIES PER UBICAR-NOS:

JARDINS JOAN BROSSA

PLAÇA DE LA SARDANA

MIRADOR DE L’ALCALDE 

AVD.MIRAMAR / CARRETERA DE MONTJUÏC

A PROP D’ UNA ESTACIÓ DEL TELEFÈRIC


MOLT A PROP HI TENIM UN GRAN APARCAMENT PÚBLIC GRATUiT, A 50 METRES© petancasolidaria 2016