PUBLICACIONS 2013

BTV ENS PARLA DE LA TERCERA EDICIÓ DELS TORNEIG SOLIDARI DE PETANCAAQUI TENIU IMATGES DE BTV DEL 3er. TORNEIG SOLIDARI DE PETANCA QUE ES VA CEL.LEBRAR EL DISSABTE 14 DE SETEMBRE D'ENGUANY ALS JARDINS DE JOAN BROSSA DE MONTJUÏC.   UN COMITÈ ORGANITZADOR DELS ACTES LÚDICS I ESCENARI AMB EL SEU RESPONSABLE EN CAP JAUME GIL, VAN TREBALLAR DE DEBÓ PER PODER OFERIR UNS ESPECTÀCLES D' ALT NIVELL, AMB LA COL.LABORACIÓ DE LA DIRECTORA DEL PROGRAMA SCENIK MERCÈ RUIZ.   LA JORNADA FESTIVA VA SER ENGRESCADORA I MOLT FAMILIAR, TOT UN ENTORN PLE DE ACTIVITATS LÚDIQUES COM TALLERS DE MANUALITATS I INFLABLES PELS MÉS PETITS I FINS I TOT TALLER DE MANUALITATS PELS ADULTS, I TOT AMB UN ACOMPANYAMENT ARTISTIC ENVEJABLE  AMB DOS ARTISTES SOLIDARIS, EL MAG CHRISTIAN COOKER I L'HUMORISTA REUGENIO, A MÉS D' UNA FANTASTICA DESFILADA DE LA BANDA I MAJORETES EL TRIANGLE DE SANTS QUE VAN DONAR UN AIRE FESTIU AQUESTA 3ª EDICIÓ A SANTS.    


Petanca solidària al Parc de la Sardana - BTVNOTÍCIES.catXAVIER BONASTRE DE NOU AL TORNEIG SOLIDARI DE PETANCAAquestes son algunes de les paraules de Xavier Bonastre al seu Blog on parla del torneig de petanca solidaria:


Per segona vegada en 3 anys he pogut assistir al Torneig de petanca solidària que es fa cada any a mitjans de setembre. Ja hi havia pres part al 2011. Bon ambient, molts amics, molt de sol, també. S'ha fet a Barcelona, als Jardins de Joan Brossa, que estan a Montjuic. He fet el millor que he pogut. Ens han deixat tirar un parell de boles. M'he quedat amb ganes de tirar-ne més, però érem molts i tampoc teniem tot el dia. L'important era fer acte de presència i donar suport a la iniciativa. Amics petanquistes, ja sabeu que podeu comptar amb mí. Segons les fotos que m'ha fet el Joan Manuel Parisi, no sembla que tingui tan mal estil, oi ?


Read more: http://xbonastre.blogspot.com/2013/09/novament-la-petanca-solidaria.html#ixzz2exCaQJzQ


NURIA FELIU I XAVIER BONASTRE QUE ENS VA VISITAR EN LA EDICIÓ D'ENGUANY


Cita barcelonina amb la 'Petanca Solidària'

200 jugadors han participat al 3r Torneig solidari de petanca que s'ha celebrat aquest matí als jardins Joan Brossa de Montjuïc. Els 2.500€ recaptats van destints a l'ONG Esport Solidari Internacional

14/09/2013 14:01h


Barcelona ha acollit l'edició d'enguany de 'Petanca Solidària' // Toni Castro

64 equips, formats per tres participants, han participat aquest matí al 3r Torneig Solidari de Petanca. Una iniciativa de la Coordinadora Petanca Solidària amb l’objectiu de recaptar fons per l’ONG Esport Solidari Internacional, que presideix el senador Josep Maldonado. També han donat suport al torneig solidari personatges coneguts com Núria Feliu, Elsa Anka o Josep Maria Minguella.


Els 200 participants han jugat a petanca, però també han gaudit d’altres activitats organitzades com manualitats, taller amb xapes personalitzades, taller de fabricació de boles de petanca i de llibretes solidàries, inflables i les actuacions del mag Christian Cooker, de les majorets 'El triangle de Sants' i de l’humorista Reugenio.

A més de l’exsecretari general de l’Esport, Josep Maldonado, també han donat suport al torneig solidari personatges coneguts com Núria Feliu, Pep Plaza, Elsa Anka, Xavier Bonastre i Josep Maria Minguella.

Podeu escoltar el que explicàvem des del Torneig a la Xarxa de Comunicació Local:

En jocprogrames.laxarxa.com3r Torneig Solidari de Petanca
© petancasolidaria 2016