PUBLICACIONS EDICIÓ 2014

PROMOCIÓ DE LA QUARTA EDICIÓ DEL TORNEIG SOLIDARI AL TROFEU GODÓ DE BARCELONA
Avui hem promocionat la quarta edició del Solidari 14 al Trofeu Godó de Barcelona. Fent promoció de la petanca solidaria i de tota la gran família que en formen part, fins aviat.

Bon dia amics, avui hem tingut la primera reunió amb l´Ajuntament de Castelldefels , per començar a treballar per la quarta edició del SOLIDARI 14, que tindrà lloc el proper 13 de Setembre al Camping Estrella de Mar . Volem agrair al director del camping Sr.Guillermo Sanchez , al president Sr. Javier Gomez , a Olga Tonin Marco i com no a l´Ajuntament de Castelledefels la seva predisposicó perque aquesta nova edició sigui un éxit total .

L´equip de la coordinadora estem treballant dur perqué tornem a gaudir d ´un dia festiu ple de solidaritat .

Pél que fà als actes lúdics , el seu responsable en Jaume Gil , aviat us comunicarà totes les novetats que hi hauràn en aquesta edició .

En breu , obrirem inscripcions, ja ho anunciarem via facebook, twiter o podeu visitar la nostre plana web www.petancasolidaria.com

Fins aviat.
UNA TRIPLETA UN SOMRIURE

Volem compartir amb tots vosaltres la gran notícia que ens han comunicat aquesta setmana . El proper dimecres dia 18 de juny a les 20h , se celebra al Teatre de Sant Medir la FESTA DE L´ESPORT DE SANTS, el qual el jurat dels premis , otorga el Torneig Solidari de Petanca el premi com a millor esdeveniment esportiu de l´any. Un premi el qual estem molt orgullosos de rebre, el qual dediquem a tots vosaltres que cada any feu possible que la petanca solidària sigui un dia familiar ple de solidaritat. UNA TRIPLETA UN SOMRIURE

Benvolguts solidaris, volem presentar-vos la nova samarreta d´enguany per la quarta edició al CAMPING ESTRELLA DE MAR. Aquest any hem escollit el color taronja en honor als anfitrions CLUB PETANCA ESTRELLA DE MAR.

Estem a menys de dos mesos per una nova edició del clàssic Torneig Solidari, un any més tornarem a unir esport i solidaritat. Tot això en un marc incomparable com és CAMPING ESTRELLA DE MAR.

Aquest any tindrem moltes sorpreses en el espai d´actuacions , gran feina la que està fent el seu responsable en Jaume Gil i tot el seu equip ..

Si algú encara no s´ha apuntat esteu a temps , queden molt poques places..

En nom de la Coordinadora us vull agrair un any més el vostre suport i la vostre solidaritat, tots junts demostrem que el món de la petanca sóm molt solidaris. UNA TRIPLETA UN SOMRIURE

Chupa Chups un any més patrocina el Torneig Solidari de Petanca . Tots els participants , com tots els anys tindreu la vostre bossa amb productes dels nostres patrocinadors. UNA TRIPLETA UN SOMRIURE

Com l'any passa't tindrem la nostra Tómbola Solidaria , en la qual tindrem per gentilesa del grup Soteras, un cap de setmana per dues persones en el magnífic Hotel Ciutat de Castelldefels. No t'ho perdis!

Ja hem arribat a les 64 tripletes d´aquest 4 SOLIDARI al Camping Estrella de Mar , per tant lamentem dir-vos que l´edició d´enguany queda tancada. Volem agrair un any més als 192 participants que no s´han volgut perdre aquesta nova edició i farem realitat el nostre lema " UNA TRIPLETA UN SOMRIURE " MOLTES GRÀCIES A TOTS


Tota la informació d´enguany vía Facebook, Twiter @petancasolidari o bé la nostre plana web www,petancasolidaria.com

QUEDA TANCADA L’EDICIÓ D’ENGUANY DEL TORNEIG SOLIDARI 2014!!


GRÀCIES PER LA VOSTRA PARTICIPACIÓ

La solidaritat arriba un cop més des de Vigo , per gentilesa del nostre amic Josè J. Lamigueiro Simòn, tindrem els bolitxes a la tómbola solidaria juntament amb molts més premis. 


UNA TRIPLETA UN SOMRIURE

Josep Maldonado


Aqui un cop acabada la reunio de Coordinacio del Torneig Solidari de Petanca ,a Castelldefels.
Quin luxe tenir amics com el Jonathan,Jesus,Jaume i el seu equip....gracies amics-solidaris.

Avui 9 de Setembre, hem signat el conveni de col·laboració amb l'Ajuntament de Castelldefels pel Solidari 14. . Hem assistit l'alcalde de Castelldefels el Sr Manuel Reyes, Guillermo Sánchez Director Camping Estrella de Mar, Jonathan Ferrari i Jaume Gil com Coordinadora Petanca Solidaria. UNA TRIPLETA UN SOMRIURE

Amics, amigues, solidaris i soliàries, ja només queden dos dies pél clàssic SOLIDARI 2014, en nom de tot l´equip de la Coordinadora us volem donar les gràcies un any més pél vostre suport i solidaritat. El nostre agraiment a tots els participants, a les institucions, les cases comercials i també a la seu d´aquest any Camping Estrella de Mar.

Molt important , cal arribar aviat 830 del matí, començarem a les 9 en punt , un cop feu l inscripció solidària us donarem la clàssica samarreta.

Podreu aparcar els cotxes al parking del Camping en una zona habilitada.

Aquí podeu veure la web del Camping Estrella de Mar , on indica com podeu arribar .

UNA TRIPLETA UN SOMRIURE

http://www.caesmar.com/es/

Per gentilesa de Montse Cascales tindrem aquest any també les galetes solidaries.. No us quedeu amb ganes de provar-les. UNA TRIPLETA UN SOMRIURE

NOTÍCIES SOLIDÀRIES


Desde Sevilla, dos radioaficionados y modestos jugadores de petanca, salimos para Barcelona mañana viernes para participar en el Torneig Solidari. Antonio Capi y Enrique Nárdiz Girón miembros del programa de radio LA TRIPLETA, acudiremos a ese hermoso acontecimiento deportivo, donde volveremos a estar con grandes jugadores y mejores personas de Cataluña. Micrófono en mano asaltaremos a cuantas personas se nos crucen en el camino: organizadores, petanqueros, responsables de las administraciones, ONG Sport Soldari y un sinnúmero de colaboradores del mundo del deporte, los medios de comunicación, el espectáculo, etc. etc.

"A prepárate Jonhatan" que "pa lla vamos".


AGRAÏMENTS


Volem agrair a cadascun dels 192 solidaris que van fer possible que aquesta edició del Solidari fos un altre èxit. Agrair també al Club Petanca Estrella de Mar la seva hospitalitat , a tots els col·laboradors que han fet un gran esforç durant molts mesos.. GRÀCIES El Solidari continua el seu camí, ara ja a preparar la cinquena edició en algun indret de Catalunya. GRÀCIES A TOTS!!

UNA TRIPLETA UN SOMRIURE

11


RECONEIXAMEN A TOTS ELS COLABORADORS


Aquesta edició Esi i la Coordinadora de Petanca Solidaria hem decidit fer un reconeixement als col·laboradors. Cada any anirem fent uns quants perquè som molts..Una tripleta un somriure !
Us volem comunicar que un cop fet el balanç del torneig, en aquesta quarta edició del Torneig Solidari al camping Estrella de Mar, enguany farem una donació solidaria a la Ong Esport Solidari Internacional amb la quantitat de #2500€!!. Tots i cadascun de nosaltres, ens hem de sentir satisfets, perquè mitjançant el nostre esport i la nostre solidaritat farem feliços uns quants nens.

Aquest any aquests diners seran destinats per construir un escola en una població que està molt lluny de la capital al Txad (Àfrica).
Gràcies a tots nosaltres a partir d'ara aquests nens podran rebre les classes en unes condicions dignes.

MOLTES GRÀCIES SOLIDARIS!!

UNA TRIPLETA UN SOMRIURE

© petancasolidaria 2016